In vijf minuten een laadpaal aanvragen

U bent (binnenkort) in het bezit van een elektriche auto, maar heeft op eigen terrein geen mogelijkheid om te laden? Dan vraagt u in vijf minuten een openbarelaadpaal aan via onze website.

Wat doen we als u een laadpaal aanvraagt?

Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld, controleren wij in opdracht van de gemeente uw aanvraag. Zijn alle gegevens compleet aangeleverd en voldoet uw aanvraag aan de voorwaarden, dan nemen we uw aanvraag in behandeling. Als er nog gegevens ontbreken, nemen we contact met u op.

Als de gemeente uw aanvraag heeft goedgekeurd, dan plaatsen we een laadpaal. We houden u op de hoogte over de status van de aanvraag.

Als een van de weinige partijen in Nederland regelen wij het plaatsen van de laadpaal en het aansluiten op het energienet in één keer. Waardoor we de gemiddelde doorlooptijd sterk kunnen verlagen ten opzichte van andere partijen. Bij ons zit er 6-10 weken tussen uw aanvraag en het plaatsen van de paal.

Aanvraagformulier openbare laadpaal gemeentes

Heeft u eigen parkeergelegenheid? *
Voornaam *
Achternaam *
Plaats *
Straat *
Huisnummer *
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw wilt een openbare laadpaal aanvragen voor: *
Gewenst tijdstip voor contact? *
Datum contact *

Aangevraagde openbare laadpalen

De Firma Baas B.V. doet de technische intake van de openbare paal.

Na goedkeuring van uw aanvraag door de gemeente, zal een medewerker van Baas B.V. de voorbereidingen treffen voor de plaatsing van de openbare laadpaal.

Hieronder kunt u de status volgen van uw aanvraag.

Wanneer u vragen heeft neem gerust contact met ons op:

088-2227540

Aangevraagde openbare laadpalen worden hier aangegeven op straat en plaatsniveau.